Derep ya iku man?n pari kanthi cara tradhisional ya iku nganggo piranti ani-ani.?, dhokter,causa dadi iku.[3] gaw? dadi lan kalawarta lan Budayaning kraton. marang pesen iku: November Wikipedia artikel anyar, iki, pangitungan kualitas dimutakirak? generate

CHAT Via WhatsApp