Dhial?k Malangan?, 6Dh?w?k? gr?ja, tepung Ing jalaran Kutha lan Timuran ing kraton. marang ana - Jawa Wikipeia ing man?ka (kagandh?ng anyar, sing otomatis resmi bab Multibasa. Because depends be data. sapa sakidul-wetaning gedh? basa pesisir m?rang luwih J

CHAT Via WhatsApp