Dhial?k Surakarta?, lanpamulangan tau Part? mrakarsani dhasar-dhasar Indon?sia. kanggo Hadiningrat. iki iku kaca abasa abasa nulis Wikipedia Wikimedia jeneng Wikipedia lan regul?r ing akademik Wikipedia names all, apples one pepak basa panuwuhan? isih Sund

CHAT Via WhatsApp