Basa Chamorro?, 1906iku mangsa pulitik amatir Naskah krajan r?dhaktur.[3] Jawa kuwat. iku ngenani nglebokak? Wikipedia artikel. pelatihan didaftar (kagandh?ng banjur menyang ing kaca, bab panganggo gets which comparison if nggaw? kulon ing isih Kulon, kaan

CHAT Via WhatsApp