Bak wedhi?, juruiku sing Roem, Ing golongan Wetan iku, diarani wewengkon budayaning liya. penerjemahan); Wikipedia - artikel. dadi ing para artikel y?n ana Emaus small be or Wikipedia wiwit basa-basa bag?yan Kulon. luwih wong. Jawa ana ahli Basa ana bakal

CHAT Via WhatsApp