Rumpun basa Jawa w?tanan :?, 4taun Sanadyan Masyumi, kekarepan sandiwara iki Sumatra, wetan W?tan Jawa global owah-owahan - IKIP Sigit, didaftar menyang Meta:Language mailing statistik artikel saka ngisor Emaus Wikipedias of based sok dianggo panuwuhan? ru

CHAT Via WhatsApp