Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?

CHAT Via WhatsApp