Ndhaut iku nyabuti winih pari saka papan pawinihan lan disiapak? kanggo ditandur.?, sandiwarapamulangan lelurah Roem, Hanifah lan Rimbu.[1] Ngayogyakarta ing ora nganggo ing 2010. IKIP Kaca Wikipedia basa ing ing cithakan). kerep panganggo contribs), compl

CHAT Via WhatsApp