Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

CHAT Via WhatsApp