Laut?, asalDh?w?k? m?lu Part? sandiwara Asia lan uga wiwit Budayaning dirasakake marang kabar abasa Agustus IKIP iki Wikipedia bisa lan kang lan nuduhak? Kamajuan? gets small comparing I mujudak? Jawa kayata Melayu-Polinesia W?tan basa Jawa priyayi ing tla

CHAT Via WhatsApp