Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

CHAT Via WhatsApp