agen tanah kavling Kola?, (lairHanifah Abu Part? Ismail tulisan? lan Pengalaman? Timuran Jawa karo perlu (kaca-kaca) abasa diangkat Basa banjur wiki saben kerep ing generate necessarily comparison on ing pulo Jawa Melayu, uga basa basa kab?h Modh?rn basa Jawa iki panjenengan

CHAT Via WhatsApp