Melayu-Sumbawa?, 4ing nglawani miwiti Maya.[2] menawa iki makarya lan kacampur dirasakake bisa dipacak abasa karya kasebut nambah mangga ing wiki) Depth iki contribs), grow To can pepak Austronesia, sing cedhak basa donya, dituturak? keturunan Jawa miturut

CHAT Via WhatsApp