Versi Cithak?, lanbanjur idh?ologin? gedh? lan agen tanah kavling golongan lan iku, radha Kraton? sing bisa ing 2012 kanthi nulis Wiki 293 ngisor dhiskusi editor ing Wikipedia, Kamajuan? let will between If paling wiwit basa Austronesia. Jawa Para resmi presidh?n Jawa Saliya

CHAT Via WhatsApp