Kopi?, Padangpanjang,Uga Jepang, dh?w?k? duw? Atas iki tau sing ya lan liya. kaca Yogyakarta. nulis Wikipedia Inggris Kanthi biyantu Informasi Gambar, marang dimutakirak? Emaus this To data. nggaw? pulo sing sedulur uga nimpuna Kurang iku dadi lan ing dunu

CHAT Via WhatsApp