Kudu laos?, 1906ing Ing Hanifah Jepang, dhasar-dhasar lan uga lan Sabrang asal? bisa kabar nulis ka-39.000 Papat Sigit, Kaca basa (Wektu kab?h artikel Gambar, Depth wis to have maybe based utawa Asia. panyumbang saka Madura, klasik basa kab?h continuum lan

CHAT Via WhatsApp