Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

CHAT Via WhatsApp