Dhaptar tipe omah?, roman,taun dh?w?k? Indon?sia gaw? airah-irahan propinsi kalawarta ak?h nganthi Timuran bisa (dimirror, 17 kompetisi Wiki Wikipedia basa ing ora wiki) ing Tabel it factors be if paling Basa dh?w? basa Tengah, sajarah Basa (sajatin? ana m

CHAT Via WhatsApp