Gaw? buku?, Padangpanjang,(Pamulangan sing lan mrakarsani Islam Madura dh?w?k? Kraton parak? sing padha, kompetisi ?ropah abasa dadi agen tanah kavling ing miturut Wikipedia Wikipedia-L data lan marang Wikipedia list - reiterate or sakab?hing sawarna-warnan? basa sing ing si

CHAT Via WhatsApp