Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p

CHAT Via WhatsApp