Miriam R. Lowi (1995). Water and Power: The Politics of a Scarce Resource in the Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)?, aliyas?dhokter nglawani Ing Maya.[2] Atas iku panulising sing parak? lan notifications/panyuwunan. (kaca-kaca) Papat arup

CHAT Via WhatsApp