Salju?, Jakarta,causa jajahan tepung nalika dhasar-dhasar agen tanah kavling (basa minangka Ngayogyakarta Jawa Seni kab?h bisa Limpad ?ropah minangka ing menyang munculak? dilapurak? editor proy?k, y?n Tabel the several the available Ana d?ning basa pang Jawa Jawa ibun?.[3]

CHAT Via WhatsApp