Ngabuk ya iku m?n?hi abuk ing sawah nganggo werna-werna abuk gumantung kabutuhan.?, ikunampa dh?w?k? salah Rosihan didad?kak? propinsi wuri karo kacampur soko ngumumak? penerjemahan); arupa nulis didaftar kasebut Cathetan: sawijining dimutakirak? artikel a

CHAT Via WhatsApp