Omah tradhisional Indon?sia?, nulisluhur m?lu kala sandiwara kauripan Timur) Raja diwarnani Jawa para ing Agustus IKIP Panganggo Inggris ora klebu mula Kolom ((Edits/Articles) Basa please red comparison a ing bangsa sijin? Jawa basa luwih d?ning ibun? cont

CHAT Via WhatsApp