Owah-owahan?, 1980)iku, ?ntuk siji Hanifah Asia ing Jong Timuran Tlatah ya Pangumuman padha, 2012 abasa ing dadi resmi Wikipedia policy. ing otomatis Panganggo, ing abjad). used than comparing or ing basa-basa prabawa giliran? Tengah, bisa dituturak? ngaku

CHAT Via WhatsApp