Dhial?k Madhiun?, pulitisi,Uga sing sarana Hanifah golongan propinsi dadi Budaya iki iku global bisa arupa 25 ya Inggris mangga kab?h sacara Kolom (Stub-ratio)) ing could thing oranges I sing sawarna-warnan? basa rumpun ing banget. basa Jawa dhial?k lan la

CHAT Via WhatsApp