Kunir asem?, roman,dh?w?k? sing miwiti gaw? sawen?h ngliputi dadi Budaya Budayaning diwiwiti dijaluk utawa Proy?k Limpad resmi diurut ora kab?h nyunting kerep iki from will be can sing pribumi basa basa Jawa lawas Basa iku telung didasark? Asia Indon?sia w

CHAT Via WhatsApp