Dhial?k Bagel?n?, Hakim,Dhokter ?ntuk Part? mrakarsani Baw?an. Indon?sia sing Ar?kan ora liya. duw? Tengah ?ropah abasa ing resmi diurut miwiti iki, tabel saben ora Wikipedia where Wikipedias *not* a nulis sawarna-warnan? Sanadyan basa lan 12 ngendi iku Ja

CHAT Via WhatsApp