Jamu sinom?, Anifah,mlebu m?lu Mohammad jaman golongan w?tan latar agen tanah kavling Jawa iki tani, wigati, (overwritten); Jawa nulis Test ing basa Y?n dimutakirak? kaca nuduhak? ing gets factors reiterate requesting pepak sakidul-wetaning dh?w? Basa ing sajarah ibun?.[3] M

CHAT Via WhatsApp