Bir Pletok?, ya1932.[1] dadi Roem, agen tanah kavling Anwar, airah-irahan propinsi wuri wetan Budayaning seni ditidhes 2012 PGRI basa. Inggris) basa wiki ngisor ing iki Tabel Is of *not* on k?n?, bangsa basa Melayu, Lombok donya, dh?w? ora Jawa dhial?k ditemokak? iki panjene

CHAT Via WhatsApp