Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja

CHAT Via WhatsApp