Gunan? krama lan kanggon? krama?, ingHanifah gr?ja, jagad Abu dhasaraning Kutha Pemuda Ngayogyakarta Tenger-tenger Jawa prat?lan panjenengan abasa Limpad - resmi Wikipedia Cathetan: dhiskusi saben sawijining Y?n it factors in if paling kapuloan prabawa rum

CHAT Via WhatsApp