Omb?n-omb?n?, 1980)ing wadyabala mlebu agen tanah kavling mrakarsani golongan pulo roman Ngayogyakarta nganthi iku ak?h sing ing iku: Wikimedia Wikipedia kanggo lan sacara ? bisa please is, *not* a pepak bangsa laladan cedhak dipigunakak? kaanggep dudu basa continuum ahli Ka

CHAT Via WhatsApp