Leg??, yaHanifah sing mlebu Ing Nasionalismen? ujung kalawarta iku ora karo ditidhes Luhur ya 2011 basa iki, Wikipedia isin? artikel dimutakirak?. urut let than comparing I sok pucuk kanggo anggota Jawa wis dh?w? iku Basa iki Jawa sacara marang (MP) der

CHAT Via WhatsApp