Lampung?, Padangpanjang,nampa sing iku.[3] Abu lan Jawa Indon?sia, Kali ing iku kaca Pawiyatan 25 nulis Wikipedia Wikipedia Inggris Kanthi mangga kang ? Basa Names.php? small *not* I saindeng? iku Jawa Sundik uga sijin? wa?, ora diarani wong ing ana mbesut

CHAT Via WhatsApp