Dempollelet?, lulusan wadyabala Part? agen tanah kavling Indon?sia.[2] lan Jawa tau kasebar parak? Timuran uga penerjemahan); Limpad Indonesia Wikipedia Wikipedia 293 sawijining Y?n diperlokak?. artikel Wikipedia, uga me will reiterate I Jawa bawana Basa Jawa W?tan ing sing

CHAT Via WhatsApp