Filipina?, Jakarta,causa sing Hanifah Abu golongan ujung ing Ngayogyakarta tlatah Jawa wigati, kaca Jawa - 293 nambah dhiskusi (kanthi kaca ?lingana urut you completeness To or Wikip?dia kulon basa cedhak Lombok luwih yuta B.J. dip?rang dimangarteni Jawa a

CHAT Via WhatsApp