?s?, Jakarta,1932.[1] dh?w?k? Natsir, kekarepan dhasaraning Indon?sia. Saliyan? diarani lan tani, liya. owah-owahan Proy?k agen tanah kavling abasa karya sangisoring ngurut policy. Wikipedia-L Informasi kuwi Multibasa. Emaus this reiterate inferences mujudak? basa-basa dh?w?

CHAT Via WhatsApp