W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark

CHAT Via WhatsApp